Υδάτινο Πάρκο Watercity Verified

Add to favorites

Watercity Waterpark Το Watercity Waterpark είναι ένα τεράστιο υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στην Ανώπολη, σε απόσταση 17 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και 25 χλμ. από τα Μάλια καλύπτοντας μια έκταση 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Το Water City διαθέτει επίσης άνετο και ελεύθερο χώρο στάθμευσης.

Μπαίνοντας στο Watercity Waterpark και περνώντας την υποδοχή ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στα πολλά στρέμματα του πάρκου: πισίνες, νεροτσουλήθρες, παιδική πισίνα, παιχνιδότοπο, μπαρ, εστιατόρια και τουριστικά καταστήματα. Τα πολυάριθμα παιχνίδια έχουν σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης με το νερό. Γρήγορες πτώσεις και ατελείωτες ολισθήσεις με περιστροφές και κλειστά τούνελ κόβουν την ανάσα. Για αυτόν που θα ήθελε να χαλαρώσει και να ηρεμήσει υπάρχουν ήπιες υδάτινες διαδρομές. Το Watercity Waterpark διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας υδάτινων πάρκων, για άμεση επέμβαση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κυρίως για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών.

Στο χώρο του Watercity Waterpark, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (αποδυτήρια) και προσωπικά ντουλάπια για να ασφαλιστούν τα προσωπικά αντικείμενα καθώς επίσης και ένα κατάστημα με σουβενίρ.

Το πάρκο παρέχει άψογο σέρβις και δίνει τη δυνατότητα επιλογής στον επισκέπτη όσο αφορά το φαγητό και το ποτό του. Στα διάφορα μπαρ και καφετέριες που διαθέτει μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τον καφέ, το φρέσκο χυμό ή το αναψυκτικό του αλλά και το φαγητό του σε ένα δροσερό και μοναδικό περιβάλλον.

Στο Watercity Waterpark, το παιχνίδι, η δροσιά και οι ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς θεωρούνται δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων διαθέτει:

Wave Pool: μια πισίνα με τεχνητό κυματισμό, που είναι η μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων στην Ευρώπη και παράγει παράλληλα και διασταυρωμένα 1, 5 μέτρου κύματα σε 5 διαφορετικές κατευθύνσεις.

Children's Slides: 5 ειδικά σχεδιασμένες παιδικές τσουλήθρες για τους μικρούς επισκέπτες.

Children's Pools: περιπέτεια στις 2 παιδικές πισίνες υδάτινων παιχνιδιών.

Lazy River: ράφτινγκ τεμπελιάς στο ποτάμι του πάρκου μήκους 385 μέτρων. Εδώ οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να διασκεδάζουν μέσα στις σαμπρέλες τους σε μια ξεκούραστη διαδρομή γύρω από το ποτάμι με ένα ήπιο ρεύμα.

Body Slide Cyclone, για γρήγορες βουτιές μέσα σε ένα κυκλώνα νερού.

Hydro Tubes & Free Fall: πρόκειται για μια γρήγορη πτώση στις δίδυμες υδροσωλήνες που σε εκτοξεύουν στην πισίνα.

Turbo Guns: για τους πιο τολμηρούς, ανοικτού και κλειστού τύπου υπέρ τσουλήθρες μεγάλης διαδρομής και συναρπαστικής ταχύτητας κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο Watercity Waterpark .

Pinterest
Instagram