Παραλία Ανάληψη Verified

Add to favorites

παραλία ΑνάληψηΗ παραλία της Ανάληψης βρίσκεται περίπου 23 χλμ. ανατολικά από το Ηράκλειο, λίγο μετά τις Γούβες και πριν τον Ανισαρά. Ο επισκέπτης φτάνοντας στην παραλία της Ανάληψης συναντά ένα μικρό μόλο όπου υπάρχει κτισμένη μια μικρή γραφική εκκλησία αφιερωμένη στην Αγία Μαρίνα. Είναι μια πολύ γραφική εκκλησία και κάθε τουρίστας που περνάει από την Ανάληψη σταματά εδώ για αναμνηστική φωτογραφία.

Ανατολικά από την εκκλησία υπάρχει η κύρια, μεγάλη παραλία της περιοχής με άμμο, κρυστάλλινα νερά και είναι πολύ καλά οργανωμένη. Δυτικά η παραλία είναι βραχώδης. Στο δυτικότερο τμήμα της παραλίας βρίσκεται και το σημείο εκβολής του Αποσελέμη ποταμού στη θάλασσα, όπου δημιουργείται ένας σημαντικός υδροβιότοπος, στον οποίο βρίσκουν καταφύγιο πολλά μεταναστευτικά πουλιά.

Ο παραλιακός δρόμος εκτείνεται σε μήκος 2 χλμ. Περίπου, και κατά μήκος του, ο επισκέπτης θα βρει τις παραλίες της περιοχής μαζί με πολλές παραθαλάσσιες ταβέρνες.

Η παραλία είναι κατάλληλη για ζευγάρια και οικογένειες και έχει:
• Χώρο για δραστηριότητες
• Εγκαταστάσεις ντους

Αν χρειάζεστε οδηγίες για να φτάσετε στην παραλία Ανάληψη, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη σχετική υπηρεσία των χαρτών της Google.

Περιήγηση στη τοποθεσία

Pinterest
Instagram