Καταδυτικό κέντρο SCUBAKRETA Verified

Add to favorites

Καταδυτικό κέντρο SCUBAKRETAΤο Καταδυτικό κέντρο SCUBAKRETA είναι λειτουργεί επαγγελματικά με επίσημη άδεια από το κράτος και βρίσκεται στην περιοχή του Λιμένα Χερσονήσου. Λειτουργεί στο Nana Beach Hotel από το 1990 και παρέχει καταδύσεις είτε για εκπαιδευτικό είτε για ψυχαγωγικό λόγο με υψηλές προδιαγραφές.

Ο Γιώργος και η ομάδα του που απαρτίζουν τη SCUBAKRETA, είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μέλη του SCUBAKRETA μιλούν αρκετές γλώσσες και έτσι η επικοινωνία και η αμεσότητα που χρειάζεται είναι αρκετά εύκολη. Γνωρίζουν Ελληνικά, Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Ρώσικα και Ιταλικά. Υπάρχουν επίσης σκάφη και εξοπλισμός για δύτες και έτσι διευκολύνεται η διαδικασία κατάδυσης.

Υπάρχουν 24 επιλεγμένα σημεία κατάδυσης διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα δυτών είτε σε ρηχά είτε σε βαθιά νερά. Οι δύτες, είτε πιστοποιημένοι είτε όχι, οργανώνονται σε μικρές ομάδες που αποτελούνται από δύτες με την ίδια εμπειρία και γνώσεις κατάδυσης.

Αναφορικά με τα μέρη κατάδυσης, είναι γνωστό ότι η Κρήτη έχει πολλά τέτοια σημεία. Συνεπώς η SCUBAKRETA οργανώνει καταδύσεις σε σημεία, τα οποία είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Κάποια από αυτά προσφέρονται για καταδύσεις μόνο από έμπειρους δύτες ενώ τα υπόλοιπα είναι κατάλληλα για όποιον θέλει να ζήσει αυτή την εμπειρία.

Όσον αφορά την εκπαίδευση για την κατάδυση, η SCUBAKRETA προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τη γνώση και τις ικανότητες που απαιτούνται αποκτώντας παράλληλα και ένα πιστοποιητικό γνώσεων. Τα μαθήματα «PADI Scuba Diver» ή «Open Water Diver» είναι διαθέσιμα ώστε να αποκτηθεί πιστοποιητικό το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο.

Επιπλέον, για τους ήδη πιστοποιημένους δύτες υπάρχουν και άλλα μαθήματα διαθέσιμα. Τα «Advanced Open Water», «The Oxygen Provider» και « Rescue Diver» είναι κάποια από αυτά. Τέλος, όσοι θέλουν να γίνουν επαγγελματίες στην κατηγορία των καταδύσεων μπορούν να πάρουν μέρος στα μαθήματα «Dive Master» ή «Instructor Development Course».

Η SCUBAKRETA εγγυάται ότι αυτή η εμπειρία είναι εμπειρία ζωής ενώ η ασφάλεια και η διασκέδαση είναι δεδομένα. Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται για καταδύσεις, μπορούν να συνδυάσουν τη γνώση με τις ικανότητες και τη διασκέδαση σε μια εξαιρετική εμπειρία στα νερά της Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκευτείτε τον ιστότοπο του Καταδυτικού κέντρου SCUBAKRETA.

Pinterest
Instagram