Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου Verified

Add to favorites

Ιππικός Όμιλος ΗρακλείουΟ Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένας επίσημος αθλητικός όμιλος. Λειτουργώντας από το 1979 και ως μέλος της Ελληνικής Ιππικής Ομοσπονδίας, προσκαλεί τον κόσμο να αγαπήσει τα άλογα και τα πόνι.

Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, στον Καρτερό, εκεί όπου ο δήμος Χερσονήσου ξεκινά. Ο Ιππικός Όμιλος προσφέρει πολλών διαφορετικών ειδών δραστηριότητες.

Η βασική δραστηριότητα τους είναι η εκμάθηση ιππασίας. Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι μια από τις λίγες ακαδημίες στην Ελλάδα που προσφέρει την Θεραπευτική Ιππασία και την Ιπποθεραπεία μέσω ιδιαίτερων συνεδριών και ακόμα μέσω διαλέξεων. Ως αποτέλεσμα αυτού, υπάρχουν πολλές ασκήσεις και δραστηριότητες στοχεύοντας σε νοητική, φυσική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Όσον αφορά την Ιπποθεραπεία δίνει τη δυνατότητα για θεραπεία σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα σκελετικά και κινητικά προβλήματα μέσω της βοήθειας των αλόγων.

Όσον αφορά τους επισκέπτες τώρα, αυτοί μπορούν να δοκιμάσουν την ιππασία των αλόγων ή των πόνι, ή να περπατήσουν μέσα στους κήπους και να απολαύσουν ένα αφέψημα ή ένα σνακ στην καφετέρια. Είναι ιδανικός προορισμός για ένα απόγευμα ή μια Κυριακάτικη βόλτα, όπου ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα ιππασίας και φυσικά την εκπαίδευση των αλόγων και των αναβατών τους.

Επιπλέον, ο Ιππικός Όμιλος του Ηρακλείου προσφέρει καταπληκτικές εκδηλώσεις στην Κρήτη. Παρέχουν το χώρο καθώς έχουν εξαιρετικούς κήπους και το εκκλησάκι την Παναγίας και φυσικά έχουν πολλές επιλογές για όλους, κάνοντας τα πάρτι που διοργανώνονται εκεί μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορούν να διοργανώσουν γάμους, βαφτίσεις ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σε συνεργασία με την εταιρία Five Star Catering.

Διαθέτει επίσης και μερικά επιπλωμένα διαμερίσματα στην περίπτωση που κάποιος θέλει να ενοικιάσει ένα. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στη μέση του Ιππικού Ομίλου και έτσι όσοι μείνουν μπορούν να έχουν τη θέα των αλόγων και των αναβατών τους. Τέλος, υπάρχει και το Tack Shop, ένα μαγαζί το οποίο διαθέτει εξοπλισμό για τους καβαλάρηδες και τα άλογα αυτών και φυσικά χειροποίητα δώρα σχετικά με τα άλογα όπου μπορεί να αγοράσει κανείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχει τρισδιάστατη αναπαράσταση (street view) στους χάρτες της Google.

  • Δράσεις ΑΘΛΗΣΗ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Ιππασία
  • Περιοχή Ηράκλειο
  • Κατηγορίες ΑΘΛΗΣΗ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Pinterest
Instagram