Πλανητάριο Κρήτης Verified

Add to favorites

Πλανητάριο ΚρήτηςΤο Πλανητάριο Κρήτης βρίσκεται στις Γούρνες, στο Δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα στην πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών.

Με την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θόλου, το Πλανητάριο Κρήτης ανοίγει ένα παράθυρο στο μαγευτικό κόσμο των άστρων, προσφέροντας εικονικά ταξίδια στο κοντινό και μακρινό διάστημα και στα πολλά μυστήρια που κρύβει. Με το ταξίδι που προσφέρει το Πλανητάριο Κρήτης, ο ταξιδιώτης, μικρός ή μεγάλος, θα έχει την ευκαιρία να μάθει πράγματα που αφορούν το ηλιακό σύστημα που ανήκει ο πλανήτης Γη, θα εξερευνήσει μακρινές περιοχές άλλων Γαλαξιών, τα υπέρλαμπρα αστέρια, τη σκοτεινή ύλη, τους όμορφους αστερισμούς και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να ζήσει τις βίαιες συγκρούσεις των γιγαντιαίων γαλαξιών.

Με διεθνώς αναγνωρισμένες παραγωγές και εκπαιδευτικά show, το Πλανητάριο Κρήτης δίνει την ευκαιρία σε όλους να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν, να φανταστούν και να ταξιδέψουν. Με οπτικά εφέ και μουσική καθώς και με ειδικές θέσεις που προσφέρουν ολιγόλεπτες πτήσεις στο διάστημα μέσω ενός συστήματος εικονικής πραγματικότητας, το ταξίδι φαντάζει μοναδικό. Στο ταξίδι αυτό, η επιστημονική φαντασία συναντά την επιστημονική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, το Πλανητάριο Κρήτης προσφέρει εξειδικευμένες ταινίες, ταινίες κινουμένων σχεδίων για μικρούς ταξιδιώτες, ταινίες εικονικής πραγματικότητας 9D καθώς και τη δυνατότητα εκπαιδευτικών εκδρομών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

«Δέστε τις ζώνες σας. Το ταξίδι στα Αστέρια ξεκινά».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκευτείτε τον ιστότοπο Πλανητάριο Κρήτης.

Δεν υπάρχει τρισδιάστατη αναπαράσταση (street view) στους χάρτες της Google.

Pinterest
Instagram